Aktualni seminarji OOZ Ljubljana Vič v februarju in marcu

Napoved za april 2015

SAMO DA PREVERIM, PREDEN ODDAM DAVČNI OBRAČUN!

Če ne utegnete poslušati izčrpnih razlag oz. predavanj, kljub temu pa boste do 31.3.2015 morali oddati davčni obračun in bi radi le nekaj povprašali, vas vabimo, da se udeležite srečanja, ki bo potekalo v sredo, 18.2.2014 od 16.00 do 19.00 ure na OOZ VIČ na temo davčnega obračuna. Kratki in izčrpni predstavitvi najpomembnejših dejstev (olajšave, prispevki za socialno varnost v letu 2015, akontacije v letu 2015, prehodi iz sistem normirancev in obratno, itn.) bo sledil čas za konzultacije oz. svetovanja posameznikom ter reševanje morebitnih dilem. Srečanje priporočamo zlasti tistim posameznikom, ki si obračun pripravljate sami in potrebujete strokovno pomoč oz. nasvet!

Posvet bo trajal štiri  ure dne, 18.2.2015 ob 16,00 uri. Izvajalka posveta: Tatjana Jovanovič

Cena posveta (brez DDV) znaša 80,00 € cena za člane OOZ Ljubljana Vič znaša 40,00 €. Za zaposlene pri članih Zavoda za izobraževanje delavcev sofinanciramo udeležbo v višini 44,80€.

 

VARSTVO PRI DELU NA OOZ LJUBLJANA VIČ

Termin: torek, 17. marec  2015  ob 15.00 uri

Prijavnico pošljite po pošti ali po telefaksu 01/257-20-90. Tečaj s preizkusom znanja traja 4 šolske ure.

Cena (brez 22% DDV): 21,00 EUR, za člane Območne obrtne zbornice Ljubljana Vič po sklepu Upravnega odbora brezplačno. Za zaposlene članov Zavoda za izobraževanje delavcev krijemo seminar v celoti (brez DDV).

 

BREZPLAČNI RAČUNOVODSKI POSVET

Vabimo vas na  brezplačni računovodski posvet, ki ga bo vodila računovodkinja Leonida Udovič. Tema posveta bo izdelava zaključnih poročil za DURS in AJPES. Posvet bo trajal dve uri in je za člane OOZ Ljubljana Vič s poravnanim članskim prispevkom brezplačen.

Posvet bo v sredo, 18. marca 2015 ob 14. 00 uri v prostorih OOZ Ljubljana Vič.

 

 "Kako pridobiti nove stranke s pomočjo ustreznega pozicioniranja na trgu in izobraževalnega marketinga"

Če bi radi več strank ali bolj idealne stranke, take, ki jim ni edino merilo cena, je ključno, da  vzpostavite sistem za generiranje stalnega dotoka potencialnih strank, sicer vam tudi najboljše prodajne veščine ne morejo prav veliko pomagati. Čakanje, da povpraševanje prispe po e-pošti, ali da telefon zazvoni, ni strategija, in vam jemlje moč in nadzor nad vašimi prihodki.

Vabljeni na seminar, ki vas bo opremil z najsodobnejšimi znanji o brandingu in marketingu (predavateljica se izobražuje v tujini, zlasti v ZDA), da boste hitreje in lažje prišli do novega posla, ne da bi za to morali spuščati cene.

Vsebina:

  • Osnove znamčenja in  izobraževalnega oziroma informacijskega marketinga
  • 8 preverjeno učinkovitih načinov pridobivanja novih strank
  • Nove ideje, kako do več posla z obstoječimi in nekdanjimi strankami

Termin in trajanje: Sreda,8. april 2015, 4 šolske ure ob 9.00 Predavateljica: Martina Zorc, www.klub678.si

Cena seminarja: 60,00 € za člane OOZ Ljubljana Vič s poravnano članarino 30,00 €. Zavod za izobraževanje delavcev za svoje člane sofinancira seminar v celoti.

E-novice

Prijavite se na naše e-novice in enkrat na mesec vas bodo v Vašem elektronskem predalu čakale sveže novice.

Izdelava kABI d.o.o.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Zavod ZID