Kako v krajšem času izboljšati svoje znanje angleščine

18.6.2015 - Brezplačno za člane Zavoda za izobraževanje delavcev

Spoštovana podjetnica, spoštovani podjetnik,

ste že razmišljali, koliko dobičkonosnih priložnosti ste izpustili, ker niste dovolj dobro znali angleščine?

Imate dovolj puščanja denarja na mizi? Morda si želite spremembe, potrebujete znanje, pa nimate ideje, kako bi lahko v svoj natrpan urnik umestili še učenje angleščine?

Potem vas prijazno vabim na predavanje z naslovom:

Kako v krajšem času izboljšati svoje znanje angleščine, da jo boste lahko suvereno uporabljali pri poslu

Predavanje je pravo za vas, če:

-          ste se naveličali, da vas do še večjega poslovnega uspeha loči preslabo znanje angleščine;

-          nočete izpustiti prvih treh korakov, ki so nujni in najbolj pomembni, da si zagotovite uspešno in hitro napredovanje pri učenju;

-          želite z uporabo petih enostavnih pravil takoj izboljšati svojo raven angleščine;

-          ste radovedni, kako lahko uporabite sistem Mind Map, da se namesto ene nove besede naučite 4 ali 5 besed v enakem  času,

-          vas zanima, kateri je prvi korak na poti do boljšega znanja v krajšem času.

KDAJ: v četrtek, 18. 06. 2015 od 18.00 do 20.00.

KJE: v predavalnici Gostišča Na Pajčni, Male Rebrce 6, Zagradec, (www.napajcni-murn.si).

PRISPEVEK: Za člane Zavoda za izobraževanje delavcev je predavanje brezplačno.

PRIJAVA: do torka, 16. 06. 2015 na 051 615 212  ali z e-sporočilom na ksenija.krevs@gmail.com (pravočasno prijavo potrebujem zaradi naročila pogostitve za udeležence).

ZA NEČLANE: ob prijavi lahko prejmete dodatne brezplačne vstopnice, če želite s seboj pripeljati še koga, ki ga predavanje zanima.

Veselim se srečanja v živo in vam do takrat želim uspešne poletne dni,

                                                                                                                                                                 Ksenija Krevs

O Kseniji Krevs

Ksenija Krevs je po izobrazbi diplomirana prevajalka angleščine in nemščine z uspešno zaključenim pedagoško-andragoškim izobraževanjem. V devetih letih poučevanja tujih jezikov je svoje strokovno znanje nadgradila z veščinami z drugih področij (NLP mojster po certificiranem programu). Pri svojem delu s strankami jezikovno znanje nadgrajuje z veščinami javnega nastopanja, motiviranja, vodenja sestankov in timov itd. Zavod za izobraževanje delavcev jo je zaradi pozitivnih izkušenj svojih članov uvrstil med preverjene ponudnike izobraževanj.

Ksenija Krevs dela to, v kar resnično verjame: pomaga podjetnicam in podjetnikom do boljšega znanja angleščine, kajti dandanes brez njega lahko veliko zamujamo. V svetu z več kot 7 milijardami ljudmi, kjer milijarda in pol ljudi govori angleščino, še ena milijarda pa se jo uči, je angleščina preprosto na prvem mestu. Je najhitrejša pot do najnovejših tehničnih in znanstvenih odkritij ter spoznanj. Omogoča, da ljudje za novosti izvedo veliko prej, kot pa o njih berejo v strokovnih revijah v slovenščini. Prav tako lahko poslovni svet izve za slovensko podjetje, njegove izdelke, storitve in dosežke, če se podjetje predstavlja tudi v angleščini. Tako se lahko navežejo novi stiki, oblikujejo poslovna partnerstva, širi posel in zasluži več. V tem svetu je poleg strokovnega znanja in kreativnosti ravno znanje angleščine najmočnejše orodje. Ksenija želi s svojim delom prispevati k temu, da si vsaka podjetnica in vsak podjetnik drzne živeti svoje sanje ter da angleščina ni več razlog, zakaj se nečesa ne da. Je podjetnica, ker verjame v možnost izbire in samostojnega oblikovanja svojega življenja. Za sebe izbira najboljše in enako želi za svoje stranke.  Ker je poročena in ima tri otroke, ji je znano tudi pomanjkanje časa, a z veseljem deli načine, kako je kljub časovni stiski možno doseči tudi tisto znanje, ki ga podjetnice in podjetniki želijo.

 

E-novice

Prijavite se na naše e-novice in enkrat na mesec vas bodo v Vašem elektronskem predalu čakale sveže novice.

Izdelava kABI d.o.o.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Zavod ZID