Mednarodni sejem kozmetike in nege las “DODIR PARIZA” Beograd 2015

Zavod za izobraževanje delavcev bo svojim članom lahko sofinanciral strokovno potovanje največ do višine 72,00 €.  

Zavod za izobraževanje severnoprimorske regije Ajdovščina skupaj s sekcijo frizerjev in sekcijo kozmetikov pri OOZ Ajdovščina ter potovalno agencijo Avrigotours d.o.o. iz Nove Gorice organizira strokovno ekskurzijo

Mednarodni sejem kozmetike in nege las “DODIR PARIZA” Beograd 2015 in obisk Novega Sada

(17.10.- 19.10.2015)

Odhod: sobota, 17. 10. 2015

1 .DAN:  NOVA GORICA –  NOVI SAD - BEOGRAD

Odhod iz avtobusne postaje Nova Gorica ob 2:00 zjutraj. Sledijo vnaprej dogovorjeni vstopi  (Ajdovščina, Postojna,…).Vožnja mimo Zagreba, ter dalje po nekdanji cesti ''bratstva in enotnosti'' proti Srbiji. Vmes postanki za oddih. Prvi postanek bomo naredili v Krušedolu in si ogledali istoimenski samostan, ki sodi med najpomembnejše, najbogatejše in najlepše samostane v Srbiji. Nadaljevanje vožnje v Novi Sad. Mesto, se je začelo razvijati konec 17.stoletja, ko so na nasprotnem bregu Donave zgradili trdnjavo. To je pritegnilo trgovce in obrtnike in naselje se je hitro večalo. Ogledali si bomo Pravoslavno saborno (stolno) cerkev z bogato izrezbarjenim lesenim ikonostasom, ter se sprehodili do Mestne hiše in novogotske katoliške cerkve. Zapeljali se bomo na trdnjavo Petrovaradin. Ogled znamenite trdnjave, ki je redko delo vojne arhitekture, zgrajene v letih 1690 – 1780. Zgradila jo je Avstrija kot obrambo proti Otmanskemu cesarstvu. Ta mogočna utrdba ima 16 km podzemnih hodnikov v 4 nivojih in več kot 10.000 strelnih lin. Sledi vožnja v Beograd in namestitev v hotelu. Nato se bomo zapeljali  do Skadarlije, kjer bomo imeli nekaj prostega časa in večerjo v lastni režiji.  Prevoz do hotela in nočitev.  (povratek v hotel do 22.45 ure)

2. DAN: BEOGRAD

Po zajtrku vožnja na sejmišče in ogled 26. mednarodnega sejma '' Kozmetike in nege las – dodir Pariza''. Na 14.500 m2 razstavnega prostora boste imeli priložnost spoznati  najnovejšo profesionalno kozmetiko za nego las, nail art, solarije in številne druge najnovejše izdelke in aparate. Številna podjetja bodo tudi demonstrirala metode dela, na voljo pa bodo tudi nasveti strokovnjakov. V popoldanskih urah se bomo zapeljali na Dedinje, kjer bomo obiskali  spominski center Josipa Broza Tita- kompleks Hiše cvetja. Sledi vožnja v  Beograd, tu se bomo sprehodili po glavni beograjski promenadi, ulici Kneza Mihajla, kjer je veliko lepih trgovin, galerij in kjer ob ''kafici'' lahko začutimo utrip mesta. Prevoz do hotela in osvežitev.  Zvečer si bomo privoščili večerjo na enem izmed popularnih splavov, kjer bomo okusili delček živahnega beograjskega večernega življenja. Prevoz v hotel in nočitev.

3. DAN:  BEOGRAD – NOVA GORICA

Po zajtrku si bomo v spremstvu lokalnega vodnika ogledali  '' belo mesto ''. Zapeljali se bomo  mimo stadiona Crvene Zvezde- Marakane do pravoslavno cerkve Sv. Save, ki velja za največjo na Balkanu. Mimo  zgradbe Beogradjanke, skupščine Srbije, Terazij in Trga republike, bomo prišli v samo središče Beograda. Ogledali si bomo Kalemegdan, znamenito beograjsko trdnjavo na sotočju Save in Donave,  saborno cerkev, konak kneginje Ljubice (zunanji ogled). Zapeljali se  bomo še do znamenite  tržnice v Novem Beogradu in imeli nekaj prostega časa na tržnici. Sledi vožnja proti domu, kamor prispemo v večernih urah.

OPOMBA: Vrstni red ogledov se lahko tudi spremeni.

CENA  POTOVANJA  NA  OSEBO:

165,00 EUR  ( minimalno 45 plačanih potnikov na avtobusu)                  

173,50 EUR  ( minimalno 40 plačanih potnikov na avtobusu)

188,00 EUR  ( minimalno 35 plačanih potnikov na avtobusu)

CENA  VKLJUČUJE:

Prevoz z visoko turističnim avtobusom

2 x namestitev v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah na podlagi nočitve z zajtrkom

Vstopnina v Petrovardinsko trdnjavo
vstopnina na sejem '' Kozmetika in nega las – dodir Pariza''
Zunanji ogledi po programu, vodenje in organizacija
Večerja na enem izmed  splavov
Vstopnino v Hišo cvetja

CENA NE VKLJUČUJE:  storitev izven naštetih pod cena vključuje, zavarovanje rizika odpovedi zardi bolezni v višini 2,713% od vrednosti aranžmaja, oziroma minimalno 6,51 EUR / prijavnico, dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 30,00 EUR

Potrebni dokumenti: potni list ali osebna izkaznica. ROK PRIJAVE :  torek, 15. 9. 2015  oz. do zasedbe mest na avtobusu.

Potrebna je predhodna prijava na Zavodu za izobraževanje severnoprimorske regije na 041 641 311 ali info@zavodsp.si.

E-novice

Prijavite se na naše e-novice in enkrat na mesec vas bodo v Vašem elektronskem predalu čakale sveže novice.

Izdelava kABI d.o.o.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Zavod ZID